Vijesti

Kojima za slabije Death Stranding ocjene okrivio Amerikance i neshvaćanje igre

Dobro, prvo nešto trebamo razjasniti. Death Stranding na Metacriticu ima fantastičnu prosječnu ocjenu koja iznosi visokih 83. Ako je to loša prosječna ocjena onda ne znamo što je danas super?! Valjda prosjek ocjena od 95 i više? OK, Death Stranding nije najbolje ocijenjena Kojimina igra i Hideo se na tu temu prilično raspričao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hideo je za uvjetno rečeno manje ocjene kao “krivce” označio Amerikance, odnosno njihovu ljubav prema FPS žanru, a Death Stranding nije FPS naravno. Drugi razlog koji je naveo da ljudi ne shvaćaju igru najbolje jer je nešto novo i sasvim drugačije.

Ovakve Kojimine izjave naljutile su mnoge igrače preko bare jer smatraju da nisu samo FPS tržište i tržište za bezglave pucačine. Zanimljivo, najprodavanija EU igra je Modern Warfare što znači da možda Kojimina teorija i ne pije vodu. Znali smo ranije da će Modern Warfare vjerojatno biti najprodavanija igra godine što i je.

Kakav je vama Death Stranding i zamarate li se ocjenama?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano