Vijesti

Kreator Borderlandsa zezanjem najavljuje razotkrivanje Borderlandsa 3 ovog tjedna

The Game Awards ceremonija će biti novi E3 i mi jedva čekamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još samo četiri dana čeka nas do The Game Awardsa, “Oskarovske” ceremonije dodijele nagrada najboljim igrama u prethodnoj godini koja iz godine u godinu poprima sve veći oblik, a čini se kako će upravo ove godine dosegnuti svoj trenutačni vrhunac. Naime, na ovoj ceremoniji će po prvi put biti predstavljeno čak 10 novih igara, plus ćemo dobiti trailere i nove informacije za još brdo već nam poznatih igara (Death Stranding gledamo tebe).

Još od najave najavljvianja tih 10 igara svi zajedno propitkujemo se tko i što će sve doživjeti svoju premijeru, a gotovo svi s kojima sam pričao su uvjereni kako će među tih 10 mjesta svoju poziciju pronaći i Borderlands 3. Jer nakon godina i godina razvoja već bi mu bilo i vrijeme, a najavljeno je to i Take Two dioničarima kako bi se izlazak treba dogoditi do kraja ljeta 2019. godine.

Dok mi čekamo noć s četvrtka na petak, kreator igre Randy PItchford na Twitteru se poigrava serijom postova i igrom riječima s brojem 3. Mnogi, pa i mi zaista vjerujemo kako će Borderlands 3 dobiti svoj premijerni prikaz upravo u ovaj petak.

Kojih ostalih devet novih igara ćemo gledati na The Game Awardsima? Gotovo sigurno će to biti novi Alien, a sigurno neće biti Superman od Rocksteadya što je i potvrđeno. Dakle, prostora za iznenađenja ima napretek i mi jedva čekamo taj dan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano