Vijesti

Kreator God of Wara teasa SF igru za PlayStation 5

Jedan od najjačih kreatora gaming industrije, jednog od najzaslužnijih ljudi za God of War – najbolju igru 2017. godine, nakon što ranije ovog tjedna javno pisao o nezadovoljstvu sa Sonyjem, sad teasa neki novi projekt na Twitteru. Barem se pretpostavlja da se radi o dome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne, Cory Barlog nije napustio Sony i vjerojatno to neće napraviti još dugo vremena. Zato je na Twitteru započeo s čudnim porukama. Prvo je profilnu sliku zaimejnio s Voyager 1 satelitom, a zatim je cover sliku zamijenio sa slikom svemira.

Zatim je zamijenio svoj bio s “….. ….. …. … .. .“, što je očito komunikacija Morseovim kodom, a prijevod bi bio “55HSIE”. Što god to značilo.

Naposlijetku sve je kulminiralo ovim čudnim postom.

O čemu se radi? Sadržaj komunikacije svakako je upotpunosti različit od God of War tematike. Radi li Santa Monica studio na igri potpuno novog tipa? Ili je Barlog totalno skrenuo? Saznat ćemo uskoro.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano