Vijesti

Kreatori Left 4 Deada i Evolvea rade na novoj ambicioznoj igri

Radi se o potpuno novom IP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon neslavne epizode s inovativnim, ali, na kraju se pokazalo, ambicioznim projektom u vidu igre Evolve developer Turtle Rock započeli su rad na novoj igri.

Iz oglasa koji je postavljen na njihovim stranicama, a koji traži iskusnog level dizajnera, otkriveno je kako studio radi na AAA kompetitivnom multiplayer FPS-u. Nedavno se šuškalo kako je studio ponovno ušao u suradnju s Valveom i radi na novoj Left 4 Dead igri, međutim, u oglasu je navedeno kako se nova igra razvija u Unreal 4 pokretaču, što nije praksa Valvea, odnosno oni u svojim igrama koriste vlastiti pokretač.

Također, bilo bi iluzorno očekivati kako se radi o Evolve nastavku s obzirom na njegovo neslavno gašenje na koji smo se osvrnuli ovdje. Kako god bilo, čini se da ekipa iz Turtle Rocka nastavlja svoju tradiciju razvoja inovativnih shootera i mi jedva čekamo vidjeti o čemu se točno radi.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano