Vijesti

Kreatori Rainbow Sex Siegea okrenuli su se radu na novoj igri

Nakon 6 godina provedenih u atkualnoj generaciji konzola definitivno možemo zaključiti kako je Rainbow Six Siege obilježio generaciju kao nijedan drugi FPS i imao je jedan od najvećih utjecaja na industriju od svih igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od izlaska Siegea prošle su 4 godine. 4 godine jake podrške i hrpe besplatnog sadržaja i čini se da svemu tome polako stiže kraj.

Siege neće posustati

Kreativni i brand direktori Xavier Marquis  i Alexandre Remy okupili su glavni team i krenuli raditi na novom projektu, dok je ipak pozamašan broj ljudi ostao raditi na dodatnim nadogradnjama, pa se ne treba brinuti kako će kraj Siegea tako brzo. Službeno je to priopćeno iz Ubisoft Montreala na Youtubeu.

O čemu se točno radi, odnosno o kakvom projektu još se ne zna. Siege punokrvni nastavak ili nešto totalno novo? Sjetimo se i da sljedeću godinu izlazi kooperativni taktički FPS Rainbow Six Quarantine koji ipak nema veze sa studijom u Montrealu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano