Vijesti

Kreće turnir od milijun dolara u Fortniteu, a osvojiti ga možete i vi!

Vrijeme je za naplatiti sav uloženi trud u posljednjih više od godine dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su u Epicu iskoristili vrijeme posljednjih tjedana kako bi poboljšali svoju platformu za online turnire, odlučili su sve to zajedno i testirati u prvom velikom online turniru za novce – Winter Royaleu. Ukupan fond nagrada je milijun dolara, a natjecati se mogu apsolutno svi igrači iz Europe i Sjeverne Amerike.

U subotu i nedjelju, odnosno 24. i 25. 11. održavati će se kvalifikacije u kojima ćete moći sudjelovati nebrojeno puta, a uzima se samo najbolji rezultat. Ukoliko vaš rezultat bude dovoljno dobar, sudjelovati ćete u finalu gdje ćete se s najboljim igračima natjecati 30. 11. i 1. 12., gdje će se isto tako za nagrade brojati najbolji rezultati. Svemu tome ćete moći pristupiti direktno iz menija igre.

Važno je naglasiti kako se turnir neće miješati s igračima s drugih kontinenata, pa su stabilna konekcija i igraće iskustvo zagarantirani. A sve ovo je samo priprema za veliko Fortnite Svjetsko prvenstvo koje će se održati negdje tokom iduće godine, gdje će nagrade biti još i veće, a najbolji igrači će biti pozvani da snage odmjere u nekoj dvorani, gdje će se boriti za više milijunske iznose.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano