Vijesti

Kritike na Borderlands film su brutalno loše

Unatoč sjajnoj postavi glumaca koja uključuje Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis, Ginu Gershon, Kevin Harta i Jack Blacka, prve kritike na filmsku adaptaciju igre Borderlands su jako loše.

Na Rotten Tomateousu prosjek ocjena od strane kritike iznosi samo 6%. Kritičari tih sat i 42 minute kaosa na velikom platnu nazivaju dosadnim, napornim, bezdušnim, ispraznim te besramnim u kopiranju drugih filmskih ostvarenja, gdje se najviše povlače usporedbe s Guardians of the Galaxy.

“Borderlands film zaglavio je na čudnom mjestu gdje izgleda istovremeno skupo i jeftino”, jedna je od brutalnijih kritika. “Igrači će se uhvatiti kako udaraju po imaginarnom kontroleru u očaju da se vrate natrag u igru”, dodaje drugi kritičar. Gotovo pa dođe čovjeku žao, ali ovakav razvoj događaja nije da nije bio neočekivan.

Je li stvarno toliko loše?

Naime, još od početka predprodukcije ovo ostvarenje konstantno je nailazilo na prepreke. U posljednjih nekoliko godina film je nekoliko puta nasnimavan i dosnimavan, odabir Kevina Harta kao Rolanda djelovao je promašen, a da nešto nije u redu moglo se ustanoviti odmah po prvom traileru koji nije bio dobro prihvaćen.

Ali nije sve tako loše. Ostatak glumačke postave, kažu, odradio je dobar posao, koliko se moglo s obzirom na scenarij, a fanovi igara bit će zadovoljni količinom vjernih detalja. Ako ništa drugo, moglo bi ovo biti jedno guilty pleasure iskustvo. Borderlands u domaća kina stiže 29. 8.

Igra

Povezano