Vijesti

Legendarni Nioh je odvalio 2,5 milijuna prodanih primjeraka

Odličan rezultat!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Team Ninja i KOEI Tecmo imaju razloga za slavlje. U dvije godine nakon izlaska Nioh se prodao u impresivnih 2.5 milijuna primjeraka.

Tome se ne treba čuditi s obzirom da se igrači slažu da je Nioh najbolja „Souls“ igra koja nema veze sa „Souls“ serijalom odnosno univerzumom. Srećom, čak i da nije poznata informacija o broju prodanih primjeraka, znamo da je nastavak u pripremi. Samo se prisjetimo ovog prikaza na prošlogodišnjem E3-u:

https://www.youtube.com/watch?v=RWKD3qiazl0

Nadajmo se da će Nioh 2 biti još bolji jer drevni Japan je izrazito in kao tematika ovih godina pa se treba dokazati pored konkurencije (bez obzira a žanr). Nestrpljivo čekamo Ghost of Tsushima, Sekiro: Shadows Die Twice i nostalgičari tu i tamo vrte Onimusha: Warlords remaster.

Za one koji su preskočili Nioh i možda trebaju dodatnu motivaciju za odluku igrati ili ne, tu su vam naše recenzije: Nioh, Dragon of the North DLC i Defiant Honor DLC

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano