Vijesti

Ludilo Borderlandsa 2 stiže na PlayStation VR

Novi pogled na Pandoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako svi čekaju da Gearbox konačno najavi Borderlands 3, ekipa se odlučila još jednom vratiti na Borderlands 2. Ovoga puta nas čeka nova verzija rađena posebno za PlayStation VR.

Najveća novost je novi bullet-time mode imena BAMF (BadAss Mega Fun Time) za kojeg Gearbox kaže da će vam omogućiti da izbjegavate metke i izvodite posebne poteze poput 360 no-scopea, a tu je čak i aktivacija posebnih Action Skillova likova.

Četiri originalna lika se vraćaju sa svojim sposobnostima, no ova verzija igre će biti isključivo za jednog igrača i neće podržavati multiplayer. Budući da Borderlands 2 VR više nije coop igra, skillovi su prilagođeni za solo igranje. Dobar primjer je Res od Maye koji je sad promjenjen u Empathy. Još jedna velika prednost VR-a je ta da će se vozila imati pogled iz prvog lica. Vozila će se kontrolirati putem gamepada, a VR headset će se koristiti za ciljanje oružja na vozilu.

Borderlands 2 stiže na PlayStation VR 14. prosinca po cijeni od 50 eura.

https://www.youtube.com/watch?v=LUhJ1j0O_4c

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra