Vijesti

Mafijin Twitter se probudio nakon 2 godine

Prošli mjesec u Tajvanu i Koreji na službenim stranicama za klasifikaciju igara procurio je Mafia II Definitive Edition, a danas se nakon dvije godine ponovno oglasio službeni Mafia Twitter profil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj kažu. Nijedan dosadašnji nastavak nije se istaknuo po pojmu obitelji u doslovnom smislu te riječi, osim možda posljednji s obzirom što je sve Lincoln napravio. Ako pak promatramo kroz prizmu mafijaške organizacije, onda obitelj, odnosno familija može biti vezana uz sve 3 igre u serijalu. I to je to dokle dolazi logika. To je sve što znamo.

Remaster ili nova igra? Možda oboje

I sada kad smo zaključili da ne znamo ništa, možemo nagađati kako se Twitter “buđenje” odnosi na remaster “dvojke” ili na sasvim novu Mafia igru. Jedno i drugo je sasvim izvjesno. Hangar 13 vjerojatno radi na “četvorci” još od 2017. godine, dok je 2K u tom slučaju pronašao neki vanjski studio za remaster dvojke.

U kojem vremenskom razdoblju i gradu biste voljeli igrati novu Mafiu? I što biste sve promijenili u odnosu na Mafiu III?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano