Vijesti

Mass Effect: Legendary Edition neće imati multiplayer

Jučer je FFA i internet srušio prvi trailer za mix remastera i remakea Mass Effect trilogije koju Bioware priprema unutar Legendar Editiona. Unatoč brojnim novostima poput “popravljenog” gameplaya iz jedinice te 4K grafici, Bioware je nešto trebao izrezati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, sudbina viška snašla je multiplayer komponentu Mass Effecta 3. Mass Effect 3 su u klanovima igrali brojni forumaši i sa sjetom se sjećamo tih vremena, ali ME mutliplayer ostat će upravo to – tek dobro sjećanje. Potvrdio je to za The Verge developer Mac Walters.

Kako kaže Walters, rad na multiplayeru odvukao bi pozornost s komponente igre za jednog igrača. “Kako implementirati cross-play i kako priključiti igrače koji još uvijek aktivno igraju Mass Effect 3 online?”, zapitao se developer iznoseći tako samo dio potencijalnih problema.

Podsjećamo, baš kraj Mass Effecta 3 u jednom djelu ovisio je i o napretku u multiplayeru. Tako ste mogli dobiti drugačiji kraj ovisno o online uspjehu, pa će zato trojka u Legendary Editionu biti optimizirana i balansirana na način da se svi mogući ishodi mogu ostvariti solo igranjem.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano