Vijesti

MediEvil na PlayStationu 4 nije puki remaster nego pravi remake

Shawn Layden podijelio je nove informacije, a novi trailer stiže vrlo brzo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saznali smo i dobili neke nove informacije za nadolazeću PlayStation 4 ekskluzivu – MediEvil! Najznačajnija vijest je da MediEvil na PlayStationu 4 neće biti remaster nego pravi, puni remake što je odlična vijest. Kada pričamo o remasterima često to znači da se stara grafika i cijela igra samo doradi i podigne na veću rezoluciju, ali i dalje igra izgleda dosta loše i zastarjelo. S druge strane remake znači potpunu grafičku i zvukovnu preradu igre. Naravno i kamere, kontrola i svega druoga. Najbolji primjeri remakeova bi vam bili novi Spyro ili Shadow of the Colossus na PlayStationu 4!

https://www.youtube.com/watch?v=GMSI7nS2z-g

Na remakeu radi studio Other Ocean Interactive kojeg čini i dio ekipe koja je radila na originalnom MediEvilu, a igra će zadržati onaj pravi MediEvil osjećaj samo što će biti sve prerađeno i prilagođeno PlayStation 4 konzoli. Kako igra izgleda uvjeriti ćemo se već za 5 dana jer 31.10. dolazi novi trailer. Možda dobijemo i datum izlaska igre. Bilo bi fantastično da igra dođe do kraja godine recimo!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano