Vijesti

Modderi ponovno oduševljavaju – legendarni prvi nastavak Halo serijala doživio je remont na PC-u

Master Chief nas vodi na put prepun nostalgije!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fallout, Elder Scrolls i Grand Theft Auto serijali samo u neki od primjera nevjerojatne posvećenosti modderske zajednice kako bi uveli novi sadržaj ili popravili postojeći. Ovdje sada spada i prvi Halo naslov. Puno ime nove modderske verzije ove kultne igre je Halo Custom Edition SPV3 i donosi mnogo noviteta.

Nova verzija, koja dolazi skoro 16 godina nakon originala, poboljšava framerate te donosi dosad neviđena oružja, lokacije i neprijatelje. Velik je to posao koji bi trebao privući i nove i stare igrače te je pohvalno što su se potrudili ne samo poboljšati teksture originalnog Halo naslova, već i uvesti sasvim novi sadržaj. Kako bi pokrenuli SPV3 morate imati Halo: Combat Evolved originalnu igru za PC, a ako vas interesira kako instalirati mod, službena poveznica na njihov kutak na Redditu nalazi se ovdje. Ako još niste sigurni trebate li ponovno se baciti na Halo na PC-u, ispod se nalazi i video, točnije prerada originalnog launch trailera koji trenutačno oduševljava Halo zajednicu.

E5FD8086 001A 40FF B31D29776B6E4D44

Usporedba originalnog Halo naslova te novog moda.

https://www.youtube.com/watch?v=T7UQovgY3Cs

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano