Vijesti

Modern Warfare 4 neće imati battle royale mode i Specijaliste jer Infinity Ward želi pravu kampanju, co-op i bogat multiplayer

OK, ovo je divlja glasina koju je plasirao portal GamingIntel koji tvrdi da ima pouzdan izvor koji im je sve ovo rekao što sam napisao u naslovu. Prema njihovom pouzdanom izvoru kako oni kažu, Modern Warfare 4 neće imati po prvi puta nakon Black Opsa III Specijaliste koji kao što znate, imaju posebne “moći.”

Dobra, stara “kodara?”

Navodno se Infinity Ward želi vratiti korijenima Modern Warfarea i zato odbacuje Specijaliste, ali i battle royale mode. Umjesto njega, prema navodima navedenog izvora, studio se želi usredotočiti na bogatu kampanju i co-op mode.

Što mislite vi ima li istine u ovome kad znamo da je Blackout (battle royale mode u Black Opsu IV) bio ogroman uspjeh? Vjerujem da bi igrači svakako pozdravili povratak kampanje, ali ne znam da li bi prihvatili micanje BR modea?

No, ako kampanja bude odlična, co-op mode detaljan i zabavan, a multiplayer dobar, realno, komu treba BR mode? Tržište je svejedno već puno battle royale igara.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close