Vijesti

Na Google Stadiu stižu FIFA, PUBG, Star Wars Jedi…

Unatoč očajno lošem marketingu i promociji Googlea, Stadia je sve popularnija u zapadnim zemljama. Djelom je za to zaslužan i besplatan dvomjesečni pristup koji je Google omogućio povodom korona virusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak i dalje to nisu neke astronomske brojke, “besplatan pristup” i dalje nije besplatan jer igre se plaćaju dodatno, a ni ponuda igra nije baš nešto. Najveći fanovi servisa se i dalje busaju u prsa s Red Dead Redemptionom i Destiniyjem.

FIFA, Madden i Star Wars do zime

Ipak Stadia je danas ispeglana i relativno ugodno se igra u oblaku, a Google je počeo raditi i na dostupnosti igara. Tako je jučer svoj poguranac najavio Electronic Arts koji će do kraja godine na servis donijeti svoje najpopularnije igre.

Nova FIFA će na klasičnim platformama izaći kao i uvijek, negdje u rujnu, dok će Stadia svoju verziju dobiti tek na zimu. Star Wars Jedi: Fallen Order bi trebao nebeske servere Googlea ugledati nešto ranije – na jesen. Nadamo se da je ovo tek početak suradnje koja bi kasnije trebala postati ozbiljnija.

PUBG dostupan već danas

Dok će se na EA igre čekati do kraja godine, PUBG je dostupan upravo sad. Igrači na Stadiji će moći igrati zajedno s igračima s drugih platformi. I to besplatno, s obzirom da je besplatan za sve Stadia Pro korisnike servisa koji je besplatan 2 mjeseca za nove krisnike.

Inače, ptičica na grani nam je šapnula kako je. ako se pravilno upogoni, VPN dosta dobro riješenje za igranje na Stadiji iz Hrvatske koja još nije podržana. U teoriji, PUBG i još neke naslove možete igrati dva mjeseca besplatno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano