Vijesti

Na prvi Anthemov rođendan zaboravili su i Bioware i EA

Anthem realno gledano nije toliko loša igra koliko pričaju da jest. S druge strane, nije ni među najboljim igrama koje smo igrali, ali za neku dobru akciju svakako je se isplati odigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O potencijalu smo već pričali mnogo, međutim, izgleda da su i izdavač i developer odustali od igre i okrenuli se novim projektima. Jedno vrijeme su oboje lagali sami sebe, ali sada je jasno da od Anthema nikada neće biti ništa.

To je Bioware i dokazao kad još i do prije 2 tjedna nije maknuo božićne ukrase iz igre. Na igru su jednostavno zaboravili. A zaboravili su i sad na prvi rođendan, kada nijedan službeni kanal, bilo developera bilo izdavača nije objavio apsolutno ništa po ovom pitanju. Obično druge igre nekako obilježe prvi rođendan. Ako već ne nekakvim eventom u igri, onda barem osvrtom i zahvalom igračima.

U redu, Bioware i Electronic Arts su digli ruke od Anthema, ali nisu najvjerniji igrači. Na Redditu je tako korisnik Faidren producirao ovaj atraktivni video.

Happy Anniversary, Anthem! from r/AnthemTheGame

I to je to. Zaboravili smo te i mi Anthemu. Uživajte u igri dok je u potpunosti ne isključe s aparata.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano