Vijesti

Najpoznatiji povjesničar na internetu pozabavio se padom i uskrsnućem No Man’s Skya

Najpoznatiji povjesničar na internetu – Internet Historian koji se proslavio zabavnim načinom kojim u svojim videom opisuje različite događaje moderne povijesti, nakon mjeseci pauze konačno se obratio novim videom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Historian objavi tek nekoliko videa godišnje, ali i to je bio dovoljno da dosad prikupi 2 milijuna pretplatnika. Dosad se bavio različitim temama, a ovaj put odabrao je ispričati priču jedne od najvećih prevara gaming industrije, ali ujedno i jedno od najugodnijih iznenađenja.

Da. Internet Historian je u preko 50 minuta (daleko najduži video dosad) ispričao sve što trebate znati o No Man’s Sky. Od samog početka razvoja, do totalne pogubljenosti u intervjuima kreatora Seana Murraya koji je obećavao sve i svašta, preko katastrofalnog starta gdje su se razotkrile sve laži, do “happy-enda” izazvan iskupljenjem Hello Gamesa. Svakako pogledajte kad uhvatite vremena!

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano