Vijesti

Najveći regionalni gaming spektakl Wandercon održava se idući vikend u Osijeku

Marketinška agencija Reroot u Osijeku za vikend od 3. do 5. 2. priprema najveće regionalno okupljanje gamera, esportaša i gaming influencera. Wandercon će se održavati na tri velike pozornice dvorane Gradski vrt, a pripremaju se e-sport turniri u Warzoneu, Fortniteu, League of Legendsu, CS: GO, FIFA-i 23 i drugim igrama ukupnog nagradnog fonda od 40 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupit će preko 20 tisuća posjetitelja, 400 igrača, na desetke influencera i gaming kreatora, osim e-sport turnira popratit će izlazak igre Joe Wander and the Enigmatic Adventures domaćeg Frozen Pixel studija, a najveći stage u koncertnim večerima ugostit će repere Z++ i Hiljsona Mandelu.

Od domaćih influencera i kreatora dolazak su potvrdili Malajski Tapir, Picek, Mala Kineskinja, Blood Master, Marko Kofs, Barbi Afrika, Eugen Jobst, Cofi i drugi, a od svjetskih zvijezda stižu Benny Central (619 tisuća pratitelja na Youtubeu), SkylineTV, Tvygry, Beckyjoo, TikTok globalna zvijezda Ryan Stoker i ostali koje organizator na dnevnoj bazi najavljuje na Instagramu.

Više informacija i prijave na natjecanja pronađite ovdje, a ulaznice za jedan ili sva tri dana događanja po popularnim cijenama od 11 eura pa na više, te uz opciju prijevoza iz Zagreba, možete kupiti na Entriu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano