Vijesti

Nakon 5 sati prva ekipa uspjela je prijeći The Division 2 Raid, a konzolaši će “piškiti” krv i tko zna kada prijeći

Pet sati, dvije minute i nekoliko sekundi trebalo je The Division 2 veteranima i PC igračima iz POG (Positive Gamer) klana da postanu prvi na svijetu i uđu u besmrtnost. Ekipa je to koja igra već skupa između 2-5 godina, a postavu za Raid znali su 6 mjeseci ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
GG guys

Predvođeni poznatim Division 2 igračima – widdzom i MarcoStyleom namučili su se pošteno ne bi li zajedno s ostalih 6 igrača ušli u povijest. Njihova imena i slike biti će u igri svima vidljivi u Bijeloj Kući čime će im Ubisoft odati počast.

Druga PC ekipa uspjela je Raid završiti 7 minuta poslije.

Nije ovo najteži Raid u igrama, ali je dosad svakako najteži The Division 2 sadržaj i neće ga uspjeti svi prijeći. Puno je teži od Heroic težine u igre i Raid je donio sasvim nove mehanike u igru.

Ekipa je igrala s random buildovima koji većinom uopće nisu posloženi za ovakav tip Raid-a, a danas idu ponovno prijeći i vjerujem da će ga uspjeti završiti ispod 3 sata jer sad znaju kompletnu mehaniku igre i kako što napraviti.

Mi se nadamo da će uskoro netko od njih izbaciti i pravi vodič jer konzole su sasvim druga priča.

R.I.P konzolaši

Jedan od najboljih konzolaških igrača jučer je igrao 9 sati i nisu uspjeli prijeći PRVOG bossa. Znači, doslovno prvih 10 minuta igre. Ja sam (ne pitajte zašto) bio budan do pola 4h i gledao sam ih, a čovjek je stremao još par sati i ukupno u 9 sati nisu uspjeli ništa napraviti.

Ja sam stao na 6 sati, a 3 sata poslije još uvijek nisu uspjeli prijeći prvog bossa

Vrijedi li Raid muke?

Vrijedi ako vas motivira to da ga završite i budete među rijetkima koji će to napraviti. Nagrade su zapravo jako loše i niti malo posebne jer egzotična assault puška je odlična, no random je drop od bossa. To znači da možda je nećete dobiti niti nakon 10 puta ako prijeđete Raid što nije fer.

Ostale nagrade osim zakrpe za ruku koja kaže da ste prešli Raid i koju ćete s ponosom nositi, po mome skromnom mišljenju nisu dovoljno motivirajuće. Jasno, ako ste The Division igrač od prvih dana prijelazak Raida stvar je principa i ponosa.

Što treba za Raid? Puno, jako puno strpljenja, živaca i solidni buildovi. Nije nemoguće, ali na konzolama je teže zbog ciljanja i masu drugih stvari. No, ako i ne uspijete odmah prijeći, ne treba brinuti jer će već danas YouTube biti pun vodiča kako prijeći Raid i koje buildove koristiti. Možete bilo koje s pristojnim DPS-om, ali ključno za prijelaz je timska igra, komunikacija i shvaćanje mehanike Raida. Što nije niti malo lagano.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano