Vijesti

Nakon 6 godina razvoja, idući mjesec izlazi Nobody Wants to Die i izgleda odlično

Još jedna igra iz kategorije “zanemarili smo/ste je” na Summer Games Festu, a mislimo da zaslužuje pažnju. Nobody Wants to Die je detektivska noir avantura smještena u distopijski New York u 2329. godini. Nalazimo se u ulozi detektiva (nije ništa woke, ne brinite) James Karre, koji je proživjeo skoro smrtno iskustvo i želi saznati što se krije u pozadini svega.

Tijekom potrage za serijskim ubojicom koji za mete ima gradske moćnike i bogataše, detektiv shvaća da se u pozadini odvija puno šira priča nego što se to originalno činilo. Igračima će na raspolaganju biti manipulacijama vremenom, gadgeti i sve drugo što bi pravi detektiv trebao imati u 2329. godini. Za razliku od mnogih igara kojima je istraživanje zločina sporedno, ovdje će ono imati ogromnu dubinu. Još jedna od zanimljivosti je što ljudi mogu svoju svijest prebaciti putem banki memorija u druga tijela i tako postati besmrtni.

Sve to donijet će razne reperkusije na priču i događaje oko igrača. Nobody Wants to Die izlazi već 17. 7. za PS5, PC i Xbox Series S/X.

Povezano