Vijesti

Nakon otkrivanja niza igara, Walmart otkrio i kad stiže Death Stranding

Možda greška nekog “interna” u Walmartu, a možda i nova igrica u režiji Geoff Keighleya i Kojime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gigantski lanac Walmart, a posebice to vrijedi za njegovu kanadsku podružnicu, definitivno nije omiljen među developerima igara. Podsjetimo se, ranije ove godine prije E3 sajma, dok još nitko nije znao za te igre, razotkrili su Rage 2 i Just Cause 4, pa je i više nego očito da su kao veliki lanac trgovina dobro upoznati s nekim stvarima. Svakako bolje nego mi obični gameri.

Walmart Kanada je nedavno na svojim stranicama pokraj Kojiminog Death Strandinga, za kojeg nemamo pojma o čemu se radi – ali znamo da će biti jedna od najboljih igara ove generacije, stavila datum izlaska kao 30. 6. 2019. Često trgovci u nedostatku službenog datuma izlaska postave, odnosno izmisle svoj datum, međutim, u raspravi na Twitteru koju je započeo Geoff Keighley (organizator The Game Awardsa na kojima će se idući tjedan predstaviti čak deset novih velikih igara) javila se ekipa iz Walmarta s potvrdom kako igra zaista izlazi u lipnju.

Ok, i mi smo svjesni da je na Twitteru vjerojatno odgovarao nekakav neupućeni marketingaš, međutim, ako stavimo sve u kontekst i prisjetimo se kako su Kojima i Geoff Keighley igrali s našim osjećajima i ranije (sjetite se misterioznog The Phantom Paina koji je kasnije postao Metal Gear Solid V), zaista nam nije teško povjerovati kako se i ovdje igra još jedna igra u kojoj je moguće i da Walmart itekako svjesno sudjeluje.

Kako bilo, idući tjedan u s noći na četvrtak na petak gotovo pa sigurno će biti prikazan novi trailer za Death Stranding na The Game Awardsima, te ćemo ujedno dobiti i nove informacije o igri, a moguće i službeni datum izlaska.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano