Vijesti

Narcos serija do kraja godine dobit će vlastitu igru koja prati radnju prve sezone

Genijalna Netflixova drama Narcos, koja je pratila život narko bossa Pabla Escobara do kraja godine trebala bi dobiti svoju igraću adaptaciju. Narcos: Rise of the Cartels će biti taktička igra na poteze.

Moći ćemo igrati u ulozi narko mafije ili u ulozi DEA. Kao narko mafija asistirati ćemo El Patronu, u ulozi DEA ćemo asistirati Steve Murpyhju i ekipi, pa je važno napomenuti kako obje strane imaju vlastite kampanje koje se protežu kroz prvu sezonu Netflixove serije.

Narcos: Rise of the Cartels - Announcement Trailer | PS4

Kao što smo i napisali, radi se o igri na poteze, međutim, u potezima kad dođe do borbe igra se pretvara u pucačinu iz trećeg lica i obje strane igraju istovremeno. U traileru smo taj dio vidjeli tek na par sekundi, pa je zaista teško napisati više o tom aspektu igre.

Kao primjerice i u XCOM igrama birat ćemo svoju ekipu, podizati im iskustvo i skillove, a kako kažu developeri, kako se priča bude razvijala sve radnje imat će svoje posljedice. Mi XCOM fanovi bismo treali pronaći zadovoljstvo u Narcosima, ali ostati ćemo oprezni, jer tek treba vidjeti pošteni gameplay prikaz.

Narcos: Rise of the Cartels bismo trebali igrati do kraja ove godine na PC-ju, PS4 i XONE.

Oznake
Back to top button
Close
Close