Vijesti

NBA Live 20 je otkazan kako bi se što bolje pripremio za PlayStation 5

Nevjerojatno, ali uz NBA2K serijal postoje ljudi koji i dalje mare za NBA Live franšizu Electronic Artsa. Tako redovito dobivamo upite na Facebooku i Instagramu o stanju novog NBA Live naslova. Vjerojatno od ekipe razočarane “kasionizacijom” 2K-a. NBA sezona je krenula, a EA je posljednjih mjeseci šutio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve vas imamo jednu dobru i lošu vijest. Loša vijest je – NBA Live 20 je otkazan. Po četvrti put (?) u posljednjih 10-ak godina. Nakon dvije poprilično dobre igre zaredom koje su izašle u posljednje dvije godine, studio EA Tiburon i izdavač su se odlučili fokusirati na nadolazeću generaciju konzola i mogućnosti koje im ona donosi.

Ovo se već jednom dogodilo

Iako iz Electronic Artsa tvrde kako igra nije otkazana zbog problema u razvoju, odluka da čekaju ovako kasni datum za objavu sugerira drugačije. Kako bilo, svakako pozdravljamo bilo čiju odluku da ne izbaci krš od igre, a godina dodatnog razvoja i veliki napredak s novim konzolama zvuči obečavajuče.

Electronic Arts je ovo pokušao i na posljednjem prijelazu generacija. Tako je 2012. igra otkazana kako bi se pripremili za PS4 i XONE, da bismo zatim dobili tehnički krš krajem 2013. Tada taktika očito nije upalila, ali nadamo se kako će poučeni iskustvom ovog puta bolje odreagirati. Jer kvalitetna konkurencija NBA 2K serijalu potrebnija je nego ikad.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano