Vijesti

Ne, The Last of Us Part II ne traje samo 10 sati!

Nažalost, jučer sam popio ogroman The Last of Us Part II spoiler. Baš jako ogroman koji će mi sasvim sigurno pokvariti iskustvo igranja. Nažalost, koliko god se pazio jer mi je ovo jedna od najočekivanijih igara uopće, na Twiteru se pojavila budala koji je postao jednu sliku i imao kompletan nadimak s događajem koji će se izgleda dogoditi u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nisam do sada naletio na niti jedan spoiler, osim onoga da igra navodno traje samo 10 sati. Taj dio me zaista zaintrigirao jer prema svim mogućim informacijama, The Last of Us Part II je daleko najveća igra koju je Naughty Dog napravio.

Otišao sam na Twitter i pokušao sam postaviti pitanje ljudima iz Naughty Doga koji su inače aktivni na Twitteru u vezi glasina oko 10 sati trajanja. Nisam jasno očekivao nikakav odgovor, ali na moje čuđenje javio se ovaj gospodin.

Ne želim vam linkati svoj tweet jer kad je ovaj gospodin odgovorio na špekulacije o 10 sati trajanju igre, pojavile su se (oprostite na izrazu) seronje s hrpom računa koji su spojlali kompletnu igru.

Izbrisao sam sve, ali taj jedan seronja je spojlao i previše. Na još veće moje čuđenje, ovaj gospodin iznad se javio privatnom poruku na Twitter i linkao je članak koji govori da je ovo najveća ND igra svih vremena i da ćemo The Last of Us Part II igrati između 20-25 sati. Eto.

Postavio sam još pitanje-dva, ali nisam dobio odgovor, no i ovo je bilo sasvim dovoljno. Naravno, pojavit će se speedruneri koji će možda igru prijeći za 10-15 sati, ali to je sasvim nešto drugo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano