Vijesti

Ne, The Last of Us Part II neće dobiti demo, niti će digitalna verzija izaći na vrijeme

Posljednja dva dana mnogi inozemni portali donose vijest kako postoji šansa da ćemo dobiti The Last of Us Part II demo, a da Naughty Dog želi i razmatra staviti na vrijeme u prodaju digitalnu verziju igre koju ćemo naravno skinuti putem PSN-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od toga neće biti ništa, niti je Naughty Dog razmatrao takve opcije. Objasnio je to sve Neil Druckmann za PlayStation podcast gdje je naglasio da zaista postoji demo za novinare koji zbog tehničkih razloga i kvalitativnih, ne može se samo uploadati na PSN. Drugi razlog je taj da je navedeni demo sada zastario i da igra je od vremena demoa, debelo napredovala.

Za PSN demo je potrebno napraviti sve ispočetka i kako je rekao Druckmann – PSN demo zahtjeva jako puno posla, a niti on, a niti ostatak ND vodstva ne žele izložiti ljude dodatnim naporima. Ne zaboravite da svi rade od doma i da za sve treba više vremena.

Zašto ne pustiti igru samo na PSN?

The Last of Us Part II je završen. Peglaju se zadnji bugovi i ovo dodatno vrijeme koje je studio dobio, biti će uloženo za još više dodatnog poliranja. Naughty Dog može 29.5. igru pustiti na PSN, ali što će biti sa svim trgovinama koje (zajedno) imaju na milijune prednarudžbi običnih i limited edition verzija?

Jasno, neki će i dalje čekati svoja fizička izdanja, ali mnogi bi i odustali od kupnje fizičke verzije jer ne žele čekati izlazak igre na disku.

Distribucija takve jedne igre je složen proces, ND ima od ranije već potpisane ugovore s dobavljačima i ne bi bilo pravno, a niti moralno igru staviti na PSN i ubiti mnoge dućane koji žive od prodaje igara.

Dakle, od igre na PSN-u 29.5. – ništa. Čekat će se globalni launch kad god on bio.

Mi bismo voljeli barem nekakav novi gameplay trailer, ali pitanje je opet koliko si želimo spojlati? Za The Last of Us Part II znamo da će se čekanje isplatiti.

Ako želite poslušati Neila, on govori odmah na početku i objašnjava ovo što smo mi napisali u tekstu. I da, čovjek je rekao da je njima još i teže pala ova zadnja odgoda.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano