Vijesti

Nemojte kupiti Mafia II remaster još neko vrijeme jer radi se o tehničkom kršu

Jako dugo vremena ni mi u redakciji, a ni vi koji nas pratite nismo bili toliko uzbuđeni kao kod najave Mafia II remastera. Stoga je razočaranje još i veće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2K Games i Hangar 13 nisu smjeli igru izdati u ovakvom stanju. Mafia II: Definitive Edition je u ovom trenutku krš, a posebice na PlayStationu 4.

Ista odlični atmosfera, novi tehnički problemi

Mafia II je na PS4 izdana s poboljšanim teksturama i osvjetljenjem, a developeri su obećali i bolje performanse. Dok su teksture i općenito grafička kvaliteta napravile jedan (manji) korak naprijed, sve se to izvodi jako loše na PS4 i Mafia II: Definitive Edition ne doseže često reklamiranih 60 sličica u sekundi.

Prisutni su problemi sa zvukom, smrzavanjem konzole, animacije su nedorečene… Hangar 13 i 2K Games definitivno su požurili s izdavanjem nedovršene igre i u ovakvom stanju kupnju Mafie II: Definitive Edition nikako ne možemo preporučiti. Sada je na redu Hangar 13 s nadogradnjam(a) koje bi trebale popraviti igru. Strpite se dok ne poprave igru ili pričekajte remake prve Mafie pa kupite bundle. Ako i to ne zeznu. Nadamo se da neće.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano