Vijesti

Netflix traži novog izdavača za Stranger Things igru!

Telltale Games dobio je prava na izradu igre, a nakon što je studio propao mislili su svi da ništa od igre!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je propao Telltale Games, mislili smo već da neće biti ništa od Stranger Things igre. Na svu sreću Netflix ipak nije odustao od igre i upravo traži novog izdavača za ovu fantastičnu seriju. E sada, samo zamislite kakav potencijal ima Stranger Things. Telltale bi napravio avanturu u njihovom stilu, a ja osobno mislim da su sada mogućnosti puno puno veće.

Zamislite samo da Stranger Things uzme recimo PlayStation pod svoje okrilje i netko od njihovih studija napravi horor igru. Ispod imate video koji je iscurio, a prikazuje Stranger Things koji je radio Telltale.

via Gfycat

Ili ne mora nužno to biti Sony. Potencijal je veliki. Recimo, igra u stilu Until Dawna bi isto dobro sjela ovdje ili nekakva avantura u stilu Alan Wakea. Nadamo se samo da će se što prije netko javiti kako bi što prije vidjeli Stranger Things igru.Samo da ne bude nekakav battle royale naslov. 

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano