Vijesti

NieR Replicant dobiva Remaster za PS4, Xbox One i PC (Steam)

Svi dobro znate za Nier: Automatu. Mrzite je, volite je, sve je to u redu. Prije tog naslova, još u eri prošle generacije, postojao je Nier. Bio je to prvijenac nosača imena i moglo bi se reći da ga mnogi nisu igrali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tokom koncerta desetogodišnjice serijala odjeknula je vijest oko remastera za navedene platforme. Naslov je malo čudnog imena: ‘NieR Replicant ver.1.22474487139…‘ i prozvan je kao dogradnja postojeće verzije. Još uvijek ne znamo točan datum izlaska, no bitno je da je stvar u izradi.

Za sve koji nisu upućeni, originalna igra izašla je u 2 verzije: jedna prati priču oca, a druga brata – u ulozi protagonista. Iako pričom apsolutno nema velike razlike, nekima je preferencija ipak bila ona u ulozi oca. Mi smo na zapadu dobili baš tu, a izgleda da bratska verzija dolazi i na trenutnu generaciju platformi.

Očekuje nas ponovno snimanje soundtracka, re-recording svih audio dijaloga, te moguće i poneki drugačiji kraj uz mogućnost pojave heroja iz Automate.

Ovo je ogromna poslastica za sve fanove i one koji će to tek postati. Život je lijep. Uživajte u teaser traileru i vidimo se kada osvanu nove vijesti.

Pridružite se raspravi na našem forumu:
https://www.ffa.hr/forum/d/16437-nier-replicant-ver-1-22474487139

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano