Vijesti

NieR Replicant dobiva Remaster za PS4, Xbox One i PC (Steam)

Svi dobro znate za Nier: Automatu. Mrzite je, volite je, sve je to u redu. Prije tog naslova, još u eri prošle generacije, postojao je Nier. Bio je to prvijenac nosača imena i moglo bi se reći da ga mnogi nisu igrali.

Tokom koncerta desetogodišnjice serijala odjeknula je vijest oko remastera za navedene platforme. Naslov je malo čudnog imena: ‘NieR Replicant ver.1.22474487139…‘ i prozvan je kao dogradnja postojeće verzije. Još uvijek ne znamo točan datum izlaska, no bitno je da je stvar u izradi.

Za sve koji nisu upućeni, originalna igra izašla je u 2 verzije: jedna prati priču oca, a druga brata -- u ulozi protagonista. Iako pričom apsolutno nema velike razlike, nekima je preferencija ipak bila ona u ulozi oca. Mi smo na zapadu dobili baš tu, a izgleda da bratska verzija dolazi i na trenutnu generaciju platformi.

Očekuje nas ponovno snimanje soundtracka, re-recording svih audio dijaloga, te moguće i poneki drugačiji kraj uz mogućnost pojave heroja iz Automate.

Ovo je ogromna poslastica za sve fanove i one koji će to tek postati. Život je lijep. Uživajte u teaser traileru i vidimo se kada osvanu nove vijesti.

NieR Replicant ver.1.22474487139... | Teaser Trailer

Pridružite se raspravi na našem forumu:
https://www.ffa.hr/forum/d/16437-nier-replicant-ver-1-22474487139

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close