VijestiZanimljivosti

Nije šala – Puma je počela prodavati tenisice samo za gamere: Ima li život više smisla?

Jedan od članova naše redakcije radi u prodaji. Prodaje ljudima ugovore i stalno gunđa kako prodaje maglu, odnosno samo papire. Nije da taj član redakcije voli svoj posao i prodaju općenito, ali od nečega se mora preživjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, onda je taj isti član redakcije vidio kako Puma prodaje obuću za gamere te je shvatio da je izraz “prodaja magle” poprimio sasvim novu razinu!

ALI, to nije sve!

Ne znamo kako da vam prevedemo po čemu su ove tenisice baš za gamere? Želimo čestitati osobi koja je smislila sve ove argumente za kupnju BAŠ OVIH gamerskih tenisica.

Što biste vi rekli zašto su baš ove tenisice za igrače, a posebno za konzolaške igrače?

Nemate argumente? Onda morate pročitati ovo. Teško je prevesti na naš jezik, pa se nadamo da razumijete engleski.

Kreirane posebno za konzolaške gamere u mislima, igrača čarapa je prva verzija aktivne igraće tenisice. Dizajnirane za unutarnju i vanjsku uporabu, tenisica nudi besprijekornu udobnost i držanje (za podlogu) tako da se igrači mogu prilagoditi različitim aktivnim gaming modeovima (aktivnostima) i uživati u igranju maksimalno.

Puma, zašto? E da, koštaju samo $180 što je cca. 1180kn! Živo nas zanima što će Puma smisliti za PC igrače.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano