Vijesti

Nije šala: Stiže Destiny Ghost uređaj s kojim možete pričati o svemu

Čak može i značajno pomoći u igranju Destinyja 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Apple ima Siri na iUređajima, Microsoft ima Cortanu na Windowsima dok Google ima nemaštovitog Google Assistant bota. Sve su to osobni asistenti iza kojih stoje nepregledne farme servera, kako bi “pameću” snabdijevale nadređene im sustave umjetne inteligencije.

Kako Amazon nije nativno dostupan na ovim prostorima, tako je malo poznato da i on ima svoju vlastitu AI personu. Amazonov AI zove se Alexa, kažu da je u najmanju ruku pametan poput inteligencije, a dostupan je u obliku Amazon Echo uređaja s kojima možete pričati. Tako će vam Alexa unutar takvog uređaja pomoći u organizaciji dana, “googlanju”, traženju recepeata, puštanje glazbe u vašem domu i slično. Prilično zgodan uređaj, koji ima i svoju cijenu.

Dragi Ghošće, kad moran vodit babu u zubara?

Dakle, sad kad znamo sve o Alexi vraćamo se na poantu iz naslova. Naime, Amazon i Activision su se udružili, pa Alexa stiže kao Ghost iz Destiny igara. Naravno, naracija Alexe je odrađena od strane Nolana Northa koji je svoj glas posudio Ghostu u Destinyju 2. Tako da će imerzija biti potpuna. Amazonov Ghost tako će moći sve ono što može i Alexa, uz dodatak koji povezujemo uz Destiny 2 i platformu na kojoj igramo.

Tako, primjerice, Ghosta možemo zamoliti da pošalje pozive prijateljima da nam se priključe u igri, možemo ga zamoliti da nam objasni što nam je za činiti dalje, a možemo ga zamoliti i da nam objasni zašto mu Tyrion Lannister više ne pruža svoj glas. Bundle potreban za maksimalnu imerziju doći će vas oko 130 funta na engleskom Amazonu.

https://www.youtube.com/watch?v=OgOeJFDuzRc

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano