Vijesti

Nije vam dosta više od milijardu vrsta oružja? Upoznajte onda nikad luđe Borderlands 3 likove

Borderlands 3 je svakako jedna od najvećih igara ove godine. U svakom mogućem smislu, a kad pričamo o količini loota u igri niti jedna druga igra ne može se staviti u istu rečenicu s ovom igrom. Znate da smo o tome već pisali, ali nije na odmet ponoviti kako će Borderlands 3 igračima ponuditi preko milijarde (nije pogreška) varijacija različitih oružja. O, da.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako volite looter shooter pucačine ova igra će biti pravi raj za vas. Čak i ako ne volite, jedna od najjačih strana ove igre je uvijek ultra zabavni co-op mode i naravno likovi i svijet igre. Pandora i okolica je puna humora na svakom koraku. Čak su i oružja humoristična, a nekad nam je neprijatelje žao napucati koliko su ‘spaljeni’ i smiješni.

https://www.youtube.com/watch?v=hdImDagjNGQ

Uvrnuti likovi i klase u isto takvom svijetu

Nisu samo likovi totalno uvrnuti, već se Gearbox potrudio napraviti nikad dublje i nikad veće skill tree za svakog od likova, odnosno klasa. Što je također odlična stvar, vi možete prije igranja već vidjeti čitav skill tree za svaku klasu i sami isti isprobati preko interaktivnog skill drveta.

ZANE FLYNT (Operative klasa)

Zane je polu-umirovljeni (polu jer u slobodno vrijeme ubija ljude) korporativni ubojica odnosno plaćenik koji uza sebe uvijek ima gadget u rukavu. Uza sebe ima drone koji sa svojom strojnicom kosi ljude, a usput ima i štit te Digi-Clone koji ometa i zbunjuje neprijatelje. Zane je ubojica starog kova i časnih principa koji će za lovu ubiti sve.

Njegovo skill drvo možete vidjeti i isprobati ovdje.

MOZE (Gunner klasa)

Vjerujemo da će Moze (ne može) biti omiljeni Vault Hunter igračima. Pogledajte samo kolika oružja nosi i kakva je mrcina prati i sve će vam biti jasno. Znate što je najbolje od svega? Moze ulazi u svog limenog ljubimca s kojim vi upravljate, a on je naoružan jačim arsenalom nego vojska RH. Minigunovi, bacači raketa, strojnice i topovi…shvatili ste – destrukcija, destrukcija i samo destrukcija. Sad vam je jasno zašto će ovo biti omiljena klasa i lik većini igrača.

Njen skill tree možete provjeriti i isprobati ovdje!

AMARA (Siren klasa)

Amara je moj osobni favorit. Kad vidite kakve ona moći ima i kakav različit skill tree put ima sve će vam biti jasno. Prema osobnom i skromnom mišljenju, Amara ima najspektakularnije kombo poteze od svih likova. Njeno glavno oružje su šake ili zapravo 10 njih?! Kako je to moguće ako ima samo dvije ruke? Pogledajte trailer ili sliku i sve će vam biti jasno. Amara je baš brutalan lik i pravi brawler, i prava je šteta što ljudi misle da ima veze s onom smiješnom Brawl Stars igrom. Ne daj Bože.

Obavezno isprobajte složiti njen skill put, odnosno skill drvo ovdje.

Posljednji Vaul Hunter, ali nikako ne manje zanimljiv je…

FL4K (Beastmaster klasa)

Fl4k je lutalica. Neki bi rekli i prosjak ili klošar jer tako izgleda, ali…Fl4k je mašina za ubijanje, ili bolje rečeno robot, a ne stroj. Jer Fl4k je robot koji ima svoja tri ljubimca koja gaze sve pred sobom. Ili bolje rečeno – jedu i kidaju sve pred sobom.

Kako ćete ih vi razviti ovisi sve o vama jer i Fl4K ima bogat skill tree put koji možete sami isprobati baš kao za svakog lika.

Borderlands 3 izlazi 13. rujna na PS4, PC i Xbox One, a sve o igri možete i moći ćete saznati na našem portalu. Vidimo se u Pandori.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano