Vijesti

Ništa neće spriječiti novi Call of Duty (ni) ove godine

S obzirom kako je Covid-19 utjecao na gaming industriju i svijet općenito sumnjali smo u novu FIFA-u, NBA-2k, parlamentarne izbore pa čak i u vlastite rođendane. Ali da se ove godine neće dogoditi novi Call of Duty? To nikada nismo. Call of Duty ne može zaustaviti ni apokalipsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to pišemo u pozitivnom duhu, jer zaista je impresivno kako Activision i dalje iz godinu u godinu uspijeva kao na traci izbacivati kvalitetne Call of Duty igre. Znate li koja godina je bila posljednja bez velike Call of Duty igre? 2004. Dakle, Call of Duty igramo već 16 godina uzastopno.

A izaći će i ove, to je potvrdio Activision u svojem izvještaju dioničarima. Zasad se naveliko špekulira o dvije različite Call of Duty igre. Novom Black Opsu te o igri smještenoj u Vietnam 70-ih godina prošlih stoljeća (Vijetnamski rat). Izvjesno je kako su obje igre u razvoju u dva različita studija. Na jednoj radi Sledgehammer, a na drugoj Treyarch. A možda se radi i o istoj igri, odnosno o Black Opsu u dobu Vijetnamskog rata.

Travanj i svibanj općenito su mjeseci u kojima je Activision najavljivao nove Call of Duty igre. Ipak, moguće je kako će se ove godine najava smjestiti negdje u lipanj s obzirom na marketing usmjeren prema Warzoneu i nikad popularnijem aktualnom Call of Dutyju.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano