Vijesti

Ništa od Cyberpunka 2077 na The Game Awardsima

Pošteni i dobri kakvi jesu, gospoda iz CD Projekt Reda odmah po nastanku glasina demantirala su sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U danima uoči The Game Awardsa, najbolje se to vidi na našem portalu, hvatamo se i za najtanju nit što se tiče o igara koje bi trebale dobiti svoje prikaze. S obzirom da će biti prikazano čak 10 novih novcatih igara i tko zna koliko još trailera za već poznate igre, postojale su nekakve sitne indikacije kako bi Cyberpunk 2077 trebao dobiti novi trailer.

Ali ništa od toga, jer glavni PR čovjek koji radi na igri potvrdio je na Twitteru da CD Projekt Red neće biti na The Game Awardsima. Pošteno od njih, jer neki drugi studiji redovito iskorištavaju lažne informacije za dodatan publicitet, pa ih demantiraju tek kad trebaju – na samom kraju. Ipak, The Game Awards neki ljudi su već sad proglasili “novim E3-jem”, pa mi zaista očekujemo pregršt toga.

No vratimo se mi na možda i najiščekivaniju igru gaming industrije čiji je nevjerojatni gameplay prikaz od 48 minuta oborio doslovno svakoga s nogu. Cyberpunk 2077 bi prema nekim optimističnim informacijama mogao izaći negdje na kraju iduće godine, što bi bio i posljednji vlak poljskom studiju prije konzola nove generacije i PlayStationa 5, onda kad će PlayStation 4 i Xbox One biti na svojem vrhuncu, a potencijalna zarada najveća.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano