Vijesti

Ništa od Dark Souls trilogije za Europu

Baš ti hvala, Bandai Namco!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bandai Namco je najavio kolekciju Dark Souls Trilogy koja će sadržavati Dark Souls Remastered, Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Dark Souls III: The Fire Fades Edition te sve pripadajuće nakandno izbačene stvarčice i DLC-ove. Fizička edicija bit će fino upakirana u steelbook pokrov, a također će postojati i digitalna verzija.

Sada kreću lošije vijesti. Kao prvo, maloprodajna cijena će biti 79,99$. Znamo da se radi o vrhunskom serijalu, ali da nije moglo biti uobičajnih 60$? Malo ipak pretjerana cijena. Druga, još lošija, vijest nalaže kako smo mi Europljani izvisili. Trilogija je najmjenjena isključivo za Azijsko i Američko tržište. Svi vi koji bi željeli tako imati kolekciju na jednom mjestu ćete morati posezati za prekoocenaskom verzijom.

https://www.youtube.com/watch?v=f9oALBGYsVQ

Dark Souls Trilogy izlazi 19.10.2018. za PlayStation 4 i Xbox One. Ne u Europi, naravno.

Što Bandai Namco kaže na ovu idiotnu odluku? Kaže: “Dark Souls fanovi u Europi mogu zadovoljiti svoj fiks 19.10. izlaskom igre Dark Souls Remastered za Nintendo Switch.” Da, istog datuma obje igre izlaze. Zašto ne možemo na PAL teritoriju imati kolekciju, nije poznato. Također, postoji šansa da si ovim potezom izdavanja istog datuma Bandai Namco puca u nogu što se tiče remastera za Switch odnosno prodaje istoga. Da ne spominjemo kako padaju usporedbe sa Skyrimom i reizdanjima istog.

{loadposition pratinas}

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano