Vijesti

Novi PlayStation 5 logo koji je identičan starome ipak je revolucionaran u jednom smislu

Od službenog prikaza logotipa PlayStationa 5, a koji je identičan onome na PS4 i PS3, na internetu se samo redaju memovi i komične reakcije. Na prvu ništa posebno, ali novi logotip je ipak uspio kreirati utjecaj na internet, a zajedljivi će reći čak i više od otrkivanja izgleda novog Xboxa.

Tako je, zanimljivo, otkrivanje novog logoa na PlayStationovom Instagramu stvorilo angažman više nego ikoji drugi post dosad u povijesti profila. I ne samo to, ako ćemo vjerovati istraživanju Video Games Chronicle, s preko 5 milijuna lajkova ovaj post je najpopularniji gamerski post općenito na Instagramu u povijesti, popularniji čak i od kolaboracije Fortnitea i Avengersa prošle godine.

View this post on Instagram

Welcome to 2020. #PS5

A post shared by PlayStation (@playstation) on

Dakle, post je pokupio više aktivnosti od najave jednog The Last of Usa 2 ili bilo čega drugoga. Dobar broj postova je sprdancija, ali letimičnim pregledom sad već skoro 200 tisuća komentara vidljivo je da je koliko je ekipa uzbuđena uoči PlayStationa 5. Uostalom, kao i mi. Toliko da ne prestajemo pisati i o najmanjoj PS5 sitnici, što su nam neki već počeli prigovarati, ali naš Filip je spremio službeni FFA odgovor.

Kad gaming portal piše o next-gen konzolama…

Ono kad nam prigovarate da pišemo previše o PlayStationu 5, Xbox Series X-u i izgledu konzola… <3

Gepostet von FFA.hr – Gaming Portal am Dienstag, 7. Januar 2020
Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close