Vijesti

Novi Saints Row je debelo u izradi kao i nova Metro igra

Možda najbolja vijest dana je činjenica da je nova Metro igra u izradi i stiže na next-gen konzole i PC. Vijest je to koju je danas (uz niz drugih koje ćemo prenijeti u ovom članku) otkrio THQ Nordic CEO Lars Wingefors nikom drugom već investitorima. O igri se ne zna apsolutno ništa osim da se 4A Games bacio u izradu iste. To je zaista odlična vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saints Row, Dead Island 2

Ne znamo koliko vas je ikad zaigralo Sainst Row, no igra je očito prilično popularna kad je novi Saint’s Row debelo u razvoju. Igra je navodno prilično dogurala daleko u razvoju i ne bi nas čudilo da iduću godinu ugledamo igru na tržištu. Saints Row: Gat out of Hell je posljednja SR igra koja je izašla prije 3 godine.

Dead Island (open world zombie igra) nastavak, suprotno svim razmišljanjima nije mrtav, već na igri radi novi studio. Razvojnu palicu je preuzeo Dambuster Studios koji je radio na sasvim ispod(prosječnoj) igri Homefront Revolution.

Steve Ellis originalni kreator Timesplittersa pridružio se ekipi koja radi na nastavku igre. Očito im nedostaje ideja, pa se gospodin Steve morao vratiti.

I za kraj vijesti, moramo napomenuti da je THQ Nordic kupio i stavio pod svoje vlasništvo 2 nova studija i jednog indie investitora. Gunfire Games (Darksiders), Milestone Publishing (Moto GP) i indie investitore Goodbye Kansas Game Invest koji će valjda tražiti i investirati u nove indie igre.

THQ Nordicu i njihovim studijima želimo puno uspjeha i neka nam podare što bolje igre. Metro, tebe gledamo.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano