Vijesti

Novi video za Tekken 7: Fated Retribution je tu, ima i Akumu iz Street Fightera

Tekken 7: Fated Retribution je ažurirani Tekken 7 za arkadne automate, a tu verziju ćemo zaigrati i na PS4 negdje tijekom 2016. godine. U Bandai Namcu su izdali novi video, a isti pokazuje neke inovacije. Sjećate se najave suradnje Bandai Namca s Capcomom i budućih križanca Street Fighter i Tekken franšiza. I dok smo dočekali Street Fighter X Tekken naslov, od Tekken X Street Fightera zasad nema ni traga ni glasa. Umjesto toga dočekali smo barem malo iznenađenje u vidu Akume iz SF serijala koji se pojavljuje u novom videu za Tekken 7: Fated Retribution. Uz njega tu je i potvrđena povratnica – Nina Williams.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo što Akuma ima i tradicionalni EX mjerač iz SF-a, a također je u stanju prekinuti animacije pokreta kako bi povezao nove comboe. Iz prikazan Akuma ima svoje tipične pokrete, uključujući Raging Demon specijalni napad.

Fated Retribution prema prikazanom također uvodi neke promjene u Tekken 7 Rage sistem. Kada igračevo zdravlje opadne do određene točke, imat će pristup Rage Artsima i novom Rage napadu koji dodatno osnažuje njihove poteze.

Tekken 7: Fated Retribution kreće s testiranjem u Japanu sljedeći tjedan, dok se verzija za PlayStation 4 očekuje u neodređeno vrijeme tijekom 2016. godine.

https://www.youtube.com/watch?v=u_stb1Tsz3Y

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano