Vijesti

Novo ažuriranje seli Warframe u otvoreni svijet

Svaka igra danas mora biti prepuna zadataka, likova, lokacija i istraživanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warframe je besplatna kooperativna pucačina iz trećeg lica koju je razvio Digital Extremes još 2013. godine, a prvotno je izašla samo za PC, da bi kasnije svoju verziju dočekali PlayStation 4 i Xbox One igrači.

Sada, 4 godine kasnije, razvojni studio je otkrio kako će Warframe ove godine dobiti veliko ažuriranje Plains of Eidolon koje donosi otvoreni svijet u igru. Na ovaj način će igrači moći sami odrediti tempo istraživanja, otkrivanja novih lokacija, učestalost i vrstu borbenih okršaja, dakle sve ono što krasi jednu igru otvorenog svijeta.

U bilo kojem trenutku ćete moći dozvati svoj Archwing kako bi brzo letjeli zrakom i doživjeli nešto drugačiju borbu, ali i kako bi brže skupljali potrebne resurse prije noći. Noć će biti posebno opasna, jer se tada budi nešto za što su svi mislili da je davno mrtvo, još od doba Starog Rata.

Upoznat ćemo i novu rasu, Ostrons, koji žive u gradu Cetusu, a interakcijom s njihovim radnicima, ženama i skupljačima otpada, dobit ćemo nove misije, te bolji uvid u njihov život nakon sukoba s Grineerima.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano