Vijesti

Odgođen je Assassin’s Creed Shadows. Izlazi u veljači iduće godine, od prvog dana na Steamu

Kada se jučer krenula širiti informacija o navodnom otkazivanju preview događaja za velike medije, odgoda se učinila sasvim izvjesnom. Sada je Ubisoft i službeno odgodio Assassin’s Creed Shadows za iduću godinu.

Iz Ubisofta poručuju kako je odluka o odgodi donesena kako bi si omogućili više vremena za poliranje. Dodaju kako će vratiti svima novac, a kao ispriku svima koji prednaruče igru pod novim uvjetom (čitaj novim datumom izlaska) poklonit će prvu ekspanziju.

Pritom je Ubisoft učinio i jedan baš kritičan iskorak u odnosu na svoje ranije poslovanje. Po prvi puta u povijesti jedan Assassin’s Creed naslov lansirat će od prvog dana na Steamu. Što je ogromna vijest za izdavača koji je na PC-ju svoje udarne naslove redovito stavljao iza vlastitog launchera. Potez je to koji će, sigurni smo, pokupiti brojne simpatije PC igrača, što je uslijed valova negative svakako nešto što je Shadowsu nasušno potrebno.

Umjesto studenoga ove godine, novi datum izlaska za Assasin’s Creed Shadows je 14. 2. 2025. za PS5, XSX/S te za PC na Steamu i Ubisoft Connectu.

Igra

Povezano