Vijesti

Otkrivena je i druga atraktivna PlayStation Plus igra za lipanj

Nakon što je PlayStation uranio s najavom, a zatim i stavljanjem opticaja prve PS+ igre za lipanj – Call of Duty: WWII, sada je službeno objavljena i druga igra za lipanj koja će u rotaciju ući 2. 6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o Star Wars: Battlefront II, igri koja se, zanimljivo je, za naše novčanike borila upravo s CoD: WWII budući da su obje izašle u istom periodu 2017. godine.

Kasino koji je kasnije postao jedna od najboljih MP igara generacije

Star Wars: Battlefront II po izlasku su obilježile mikrotransakcije i neviđena pohlepa Electronic Artsa, međutim, developeri iz DICE-a prošli su pravu katarzu kako bi ponovno zaslužili naše povjerenje. Izbacili su većinu mikrotransakcija te su dodali čitav niz novog besplatnog sadržaja.

Danas je Star Wars: Battlefront II fantastična online multiplayer igara s još uvijek aktivnom bazom igrača. Filip je o Battlefrontu II i njegovoj renesansi pisao prošle godine, obavezno bacite oko.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano