Vijesti

Otkriveni planovi za Concord nakon izlaska, trgovina s mikrotransakcijama “kako biste podržali igru” stiže u listopadu

Unatoč poražavajuće malom broju igrača u beta testovima, Sony nastavlja s idejom izdavanja live service naslova Concord kasnije ovog mjeseca. Kako je ranije potvrđeno, igra neće imati klasični battle pass sustav, ali imat će trgovinu mikrotransakcija koja se otvara tek u listopadu.

Mikrotransakcije kreću uoči prve sezone igre imena The Tempest i tada ćete moći “podržati igru” plaćanjima, poručuje game director Ryan Ellis na PlayStation Blogu. Očekujte stotine isključivo kozmetičkih mikrotransakcija od kojih nijedna neće utjecati na samo igranje.

Premda bez battle passa, postojat će mogućnost zarađivanja nekih itema samim igranjem, a samim igranjem igrači će otključavati i djelove priče koji će se u Concord dodavati na tjednoj bazi.

Isplaniran sadržaj do proljeća iduće godine

Bazna igra od 23. 8. brojat će šest modova na 12 mapa, 16 Freegunnersa i 8 varijanti te “stotine” dodataka koji se otključavaju igranjem, a potom prva sezona donosi novog Freegunnera i nove varijante, novu mapu te već spomenutu trgovinu.

Druga sezona uslijedit će negdje u siječnju iduće godine opet s novom mapom i novim likom, ali i s novim načinom igranja, a to će otprilike postati obrazac za treću sezonu u travnju te za sve naredne sezone.

Concord izlazi 23. 8. za PC i PS5.

Igra

Povezano