Vijesti

Ovaj dida je najveći fan Pokemona GO na svijetu, igra na čak 15 mobitela istovremeno

Netko kod kuće ima 15 različitih izdanja iste konzole, a netko ima drugi oblik ovisnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok su mnogi od nas prestali igrati Pokemon GO već nakon par mjeseci, ipak postoji popriličan broj ljudi koji su nastavili s igranjem, stvorile su se i nativne zajednice oko igre, igra je postala višestruko bolja, međutim, ovaj dida je vjerojatno najveći fan od svih.

70-godišnji Tajvanac Chen San-Yuan započeo je 2016. godine sa samo jednim mobitelom, nakon mjesec dana je igrao na tri mobitela istovremeno, pa na šest, dvanaest, a danas ga evo na čak petnaest mobitela istovremeno! Kako to uspijeva?

dedapokemon.jpg

Ovako to izgleda kad imaš 15 mobitela montiranih na bicikl.

Dizajnirao je konstrukciju na koju je postavio sve te mobilne uređaje, zajedno s pripadajućim im eksternim baterijama, da bi zatim sve to zajedno postavio na upravljač bicikla, kojim se ovaj dida kreće po Taipeiu i lovi Pokemone, krati dane i upoznaje ljude.

Kako kaže Chen – “sve je u traženju novih prijatelja.” Da ipak nije sve u stvaranju novih prijateljstava, pokazuje brojka koju mjesečno potroši na mikrotransakcije unutar igre, odnosno o golemih 250 eura.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano