Vijesti

Ovaj “leakani” trailer za RDR 2 na PS5/XSX je vjerojatno lažan, ali nevjerojatno je da ni 6 godina kasnije nema 60 FPS-a

Koliko biste platili za next-gen zakrpu u Red Dead Redemptionu 2? Pa… mi bismo svakako platili. Nešto. Generacijske igre to zaslužuju, ovom remek djelu ni ne treba ništa drugo nego samo otključani FPS, a ako vas treba podsjetiti, prošlo je šest godina od izlaska igre i četiri godine od lansiranja konzola.

Svo to vrijeme Rockstar nije odvojio nešto malo resursa i vremena koliko treba za taj naizgled banalni zadatak. Nije mu potrebno, blagajna je puna, a svi želimo i zazivamo. Toliko želimo da nam nije teško zagolicati maštu kao što to radi ovaj navodno pravi procureni “next-gen” trailer.

Netko se potrudio

Prikaz se na internetu pojavio noćas. Na prvu izgleda uvjerljivo i tko god ga je napravio se potrudio. Tu su dosad neviđeni cinematični kadrovi, neki kadrovi naizgled produljeni iz starijih trailera, a što tek reći na dramatičnu orkestralnu izvedbu bangera That’s The Way It Is? Netko se zaista potrudio.

Međutim, iskusni poznavatelji reći će vam da Rockstar svoje prikaze završava na drugi način, kako neki dijelovi trailera nisu na R* razini kvalitete, a potom je tu i ultimativni argument – trailer još nije otklonjen s interneta.

Kako god, bio pravi prikaz ili ne, barem do neke službene objave, jedini način za igranje Red Dead Redemptiona 2 u 60 FPS-a ostaje na PC-ju. Zasad.

Igra

Povezano