Vijesti

Ovako izgleda PS5 Pro. Deblji je od Slima te ima tri horizontalne crte

Tokom ljeta glasine o PS5 Pro malo su utihnule, a potom je uslijedio Gamescom, Premda u Kolnu nije bilo službenih informacija, bili smo dojma kako svi znaju sve o njemu, a ne smiju ništa reći. Ipak, nešto se govorilo, a momentum se nastavio i u ovom tjednu.

Sada je nastupio insajder Bil-Bil Kun, on je uvijek pouzdan kada je u PlayStation u pitanju, a sada tvrdi kako je dobio slike PS5 Pro konzole. Naravno, direktno dijeljenje fotografije zasigurno bi stvorio problem. Ali kada bi čovjek nacrtao, skicirao…

Skicu možete vidjeti ovdje. Otprilike je to isti dizajn poput Slima. Tu su iste bijele odvojive stranice, dva USB-a, gumb za paljenje. Međutim, dvije značajke ga odvajaju od slabijeg starijeg brata.

Samo izvedba bez diska?

Slim će, kaže insajder biti nešto deblji, a po pitanju samog dizajna, ima tri crte na sredini (umjesto jedne) koje će očito biti zaštiti znak konzole.

Ono što nije vidio je čitač diskova, pa zasad ne može potvrditi postoji li uopće ivezdba s diskom. Ali vjerujemo da postoji. Ako ništa, ako se glasine o 600-700 eura ispostave točnima, računajte na jeftiniju izvedbu bez diska.

Kontroler je, dodaje, isti, a Bil-Bil Kun službenu najavu očekuje negdje početkom rujna. Inače, i Hideo Kojima je započeo s trolanjem, Pogodite što se nalazi ispod navlake.

Povezano