Vijesti

Overwatch, Farming Simulator 20, Vampyr i Call of Cthulhu stižu na Switch

Koja je ovo? Peta vijest danaas o igretimana koje stižu na Switch? Kako je kolega napomenuo u jednom od prošlih tekstova, Nintendo Direct koji je trebao biti ležerne prirode ispao je sve, a samo ne to, pa ga možemo usporediti čak i s E3 konferencijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za mainstream igrače možda i najbitnija vijest s Direct prezentacije je dolazak megapopularnog Overwatcha. Igra je to za koju smo uvijek smatrali kako je idealna upravo za tu konzolu. Fantastičan multiplayer u pokretu i ogroman potencijal.

Overwatch će na Switch stići 15. 10. s apsolutno svim sadržajem koji igra ima na drugim konzolama.

Objavljeno je kako na Switch stižu i odličan RPG i jedno od ugodnijih iznenađenja prošle godine – Vampyr (29. 10.), te odlična avantura Call of Cthulhu (8. 10.).

Farming Simulator 20

Stigao je i datum izlaska Farming Simulator za Switch. Verzija je to jednaka onoj koja bi trebala doći i na Android mobilne uređaje, dok će na ostalim platformama i dalje ostati aktualan FS 19.

Po prvi put u serijalu stižu John Deere strojevi, pa će se brojka vozila i oruđa popeti na preko 100. Farmati u pokretu ćemo moći od 3.12.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano