Vijesti

Ovo je dokaz da bi Death Stranding mogao doći i na PC

Prošli mjesec pisali smo o tome kako je Death Stranding čudesno nestao s popisa PlayStation 4 ekskluziva. Maknuo ga je iz nekog razloga sam Sony, pa tako za razliku od drugih PS4 ekskluziva Death Stranding na kutiji nema “Only on PlayStation” oznaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakako se radi o čudnoj situaciji, posebice ako uzmemo u obzir da je Sony financirao igru, omogućio Hideu Kojimi apsolutno sve što je trebao, te upogonio Guerilla studio da “posudi” vlastiti engine i pomogne Kojiminom studiju maksimalno koliko je to moguće. Tako su posebno emotivne slike iz Kojima Productionsa koje prikazuju kako se cijeli tim putem video veze zahvaljuje kolegama iz Guerille.

Kako sam ranije pisao, zbilja čudna situacija, jer zasad imamo informaciju kako igra izlazi samo za PlayStation 4, a nigdje nema potvrde da se radi o ekskluzivi. Pa se danas sasvim logičnim pokazala situacija kad je na službenim PlayStation stranicama uočena “Only on PlayStation” oznaka kod Death Strandinga.

Ova oznaka je danas stajala na kratko kod Death Strandinga, a zatim je uklonjena.

To su prvi uočili kolege s Jackofallcontrollers stranice, a kad je vijest danas tokom dana postala viralna, Sony je uklonio oznaku sa stranice. U to se možete uvjeriti i sami.

Kakav dogovor imaju Sony i Hideo Kojima? Poprilično je izvjesno – možda ne odmah po izlasku, ali Death Stranding će nakon nekog vremena stići (barem) i na PC.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano