FFA Video

Ovo su PS+ igre za studeni, a dobili smo i prvu PS5 igru

Stigao je i taj trenutak kada o PlayStation Plus igrama možemo pričati i u kontekstu PlayStationa 5. Najavljene su nove PS4 i PS5 igre za studeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je Sandi uspješno pretpostavio, simpatični Bugsnax je prva PlayStation 5 PS+ igra. Ova cross-gen avantura koja se proslavila prvenstveno zbog šašave PS5 prezentacije kao PS+ igra bit će dostupna samo na PS5. I ostat će unutar pretplate sve do 4. 1. 2021.

I to nije sve. PS4 i PS5 igrači dobit će još dvije igre. Middle-earth: Shadow of War, nastavak na Shadow of Mordor koji je prvi uveo hvaljeni Nemesis sistem. Naš @FicoLegend 2017. ga je preporučio svim LotR ljubiteljima.

Treća igra je Hollow Knight, jedan od najboljih platformera generacije na odmaku kojeg definitivno trebate isprobati, a koju se često stavlja u kontekst najboljih igara uopće ove generacije.

Bugsnax će biti dostupan na dan izlaska PlayStationa 5, kao i Middle-earth: Shadow of War i Hollow Knight, koji će se na PS4 moći igrati već od utorka 3. 11.

I to nije sve. PS5 igrači i PS+ pretplatnici bez dodatnog plaćanja dobit će pristup kolekciji od čak 20 igara koje su obilježile PS4 generaciju. Više o tome ovdje.

Povezano