Vijesti

Pete Hines iz Bethesde impresioniran Dual Senseom: “Ne mogu se više vratiti na staro”

O PlayStation 5 novom kontroleru DualSenseu jako puno smo pričali jučer. Ali na internetu ne možemo pronaći previše komentara developera koji se već neko vrijeme igraju na njemu. Ipak, Pete Hines iz Bethesde je oduševljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hines se pohvalio na Twitteru i kaže da je impresioniram DualSenseom, adaptivnim L2 i R2 tipkama te haptičkom vibracijom. Kasnije smo ikospali još jedan njegov komentar. U jednom od odgovora kaže da kad isprobaš PS5 kontroler “praktički odmah zaboraviš na DS4 i kad se vratiš ‘natrag’ želiš samo igrati na PS5”.

Također, Hines se osvrnuo na službene fotografije kontrolera koje je Sony pustio prekjučer, za koje kaže da odaju krivi dojam o tome kako kontroler zaista izgleda uživo. I sami smo izrazili sličnu zabrinutost – bijelo-crni kontroler na kompletno bijeloj podlozi na prvu može odati loš dojam. Moglo se to fotografiranje i bolje obaviti. Kako bilo, objava kontrolera porušila je sve moguće rekorde na društvenim mrežama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano