Vijesti

Plague Inc. je dobio veliku nadogradnju i donira novac borbi protiv korone

O Plague Inc. ne trebamo puno pričati. Velika većina vas ga je igrala na mobitelima, a ako to i niste, nakon izbijanja pandemije COVID-19 onda sigurno jeste. Ukratko, radi se o igri koja je prije 8 godina praktički predvidjela ovo s čime se čitavi svijet bori danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Developeri iz Ndemica sada rade na velikoj nadogradnji u kojoj ćemo spašavati svijet od smrtonosnog virusa. Za razliku od glavne premise igre – nastojanja da se zarazi i pobije sve Zemljane.

Kao igrači morat ćemo u stopu pratiti pandemiju bolesti te u skladu sa širenjem razvijati zdravstvenu infrastrukturu, određivati karantene, zatvarati javne servise… Sve to developeri razvijaju sa stručnjacima iz Svjetske zdravstvene organizacije i drugim stručnjacima iz struke.

Osim velike nadogradnje, developeri će izdvojiti čak 250 tisuća dolara i donirati udrugama koje se bore protiv COVID-19 bolesti.

Plague Inc. možete besplatno preuzeti s Google Playstorea, Apple Storea te na Steamu gdje naprednija verzija igre košta 15 eura.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano