Vijesti

PlayStation 4 ekskluziva Dreams izlazi na proljeće, ali kao “Early Access” igra

I cijena igre je zato manja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Media Moleculin Dreams jedan je od najambicioznijih projekata ikad u povijesti igara. Dreams je igra kao što smo već nebrojeno puta rekli u kojoj možete napraviti sve i biti sve. Nema žanra, nema ograničenja osim vaše mašte. Teško ju je smjestiti u bilo koji žanr kad može biti sve. Od FPS-a, RPG-a do običnog platformera.

Teško je ju je nazvati i igrom jer je više alat koji nam daje Media Molecule, a pomoću kojeg možemo da kreirati sve što želimo. Dreams nam omogućuje da napravimo svoju igru, a ako niste kreativni uvijek možete igrati druge i tuđe kreirane svjetove kojih će biti po izlasku igre jako puno. Pogledajte samo što su igrači kreirali tijekom zatvorene bete.

https://www.youtube.com/watch?v=RHHSNXQE-FQ

Early Access

Dreams je već dugo godina u razvoju, ali nije još spreman za službeni izlazak. Igra je toliko kompleksna da zahtjeva još rada i dorada, pa se ekipa iz Media Moleculea odlučila igru izdati na proljeće kao early access naslov što znači da će imati manju cijenu, ali i da neće sadržavati sve što će imati i puna verzija.

Kao early access igra će svejedno imati sve najvažnije elemente koje će imati i puna verzija. Kompletan alat za kreiranje će biti dostupan i tu nećete biti zakinuti. Moći ćete kao i u punoj verziji kreirati i raditi što želite, dijeliti svoje kreacije sa svijetom ili igrati tuđe kreacije. Sve ćete moći dijeliti dalje jer nema nikakvih NDA sporazuma ili zabrana. 

Igra će imati i manju cijenu, pa će tako koštati €29.99, a sve što napravite i odigrate prenosi se u punu verziju igre. Media Molecule obećava jako detaljne i opširne tutoriale, pa možda i ne morate imati puno smisla za kreaciju da bi uživali u ovoj igri.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano